KAPCSOLAT / ÁRAK

ÁRAK

 • ÁRAKKAL ÉS AZ ÚJ SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÉRKEZÜNK HAMAROSAN
 • Fekete gólya szerelmeseinek: /apartman/vendégéjszaka (a megfelelő mezőbe írd be a 6 számjegyű jelszót. Jelszó emlékeztető: hívj vagy írj!)
 • Ár: /apartman/vendégéjszaka
 • Idegenforgalmi adó: 450 Ft/fő/vendégéjszaka (18 év felettieknek), mely a SZÉP kártyával nem egyenlíthető ki.
 • Széchenyi Pihenőkártyát elfogadunk.
 • Kutya: 0,-/vendégéjszaka/kutya (A foglaláskor külön egyeztetendő, de apartmanonként max. 2 kis testű vagy 1 közepes testű kutya hozható.)

FOGLALJ SZÁLLÁST MOST!

A mezök * jelölve, kötelezőek.

FOGLALÁS MENETE

 1. Foglalási igényedet a fenti adatok megadásával tudod elindítani.
 2. Amint megkapjuk, feldolgozzuk és visszaigazoljuk a foglalást e-mailben. Ha az időpontot már más lefoglalta, alternatív időpontokat adunk meg.
 3. A foglalás véglegesítéséhez a szállásköltség 30%-át kell megfizetni előlegként. Az előleg fizetése történhet SZÉP kártyáról történő utalással is.
 4. Az előleg bankszámlánkon történő jóváírását e-mail-ben megerősítjük.
 5. Az első vendégéjszakát megelőzően minimum három nappal e-mail-ben tájékoztatást küldünk a házzal kapcsolatos tudnivalókkal

A házakat az első vendégéjszaka napján 14.00-tól lehet elfoglalni és az utolsó vendégéjszakát követő napon 10.00-ig kell elhagyni. Ún. late check-out lehetőség csak a vendégforgalom figyelembe vételével, egyedi megállapodás alapján lehetséges.

Lemondás: főszezonban (június, július, augusztus) hónapokban az érkezés napját megelőző 10 naptári napon belüli lemondás esetén a teljes előleget foglalónak tekintjük.

TÉRKÉP