APARTMANOK

Érezd magad jól! Érezd magad otthon!

Mindkét apartman közel 70 nm-es alapterületén hatalmas nappali, két kényelmes háló, méretes fürdőszoba, valamint a nappaliból nyíló konyha és étkező található.

AZ APARTMAN NAPPALIJA

Világos és tágas, szép és otthonos mindkét apartman. Kényelmes kanapékon és fotelekben pihenhetsz, miközben olvasgathatsz, zenét hallgathatsz vagy TV-t nézhetsz. Nyáron az inverteres légkondicionálóval hűtheted a teret kedvedre, télen pedig az egyedi építésű kandalló ropogó tűzét bámulhatod.  Mindkét apartman nappalijának dísze a Gólya PortÉKás szekrény, amelynek polcairól magyar, kézműves egyedi termékeket tudsz vásárolni. Laptopodat is előveheted, hogy wifin keresztül netezz vagy levelezz. A pihenés hagyományos kedvelőinek pár könyvet, kártyát és társasjátékokat készíttetünk ki. A nappaliból közvetlenül a kertbe vagy egy másik ajtón a közös teraszra is kijuthatsz.

Pár apró meglepetést találsz a falakon és a falakban, amelyből megismerheted Tiszafüred és a Tisza-tó hagyományait, múltját.

AZ APARTMAN KONYHÁJA

A konyha berendezésénél az volt a szempont, hogy aki  hozzánk jön pihenni, annak a főzés, terítés, elpakolás kompromisszum mentes legyen. Minden szükségessel felszerelt konyha: mosogatógép, elektromos főzőlap, mikro, kávéfőző, vízforraló és kenyérpirító biztosítja a kényelmedet. Alap fűszereket, kávét biztosítunk. Ha mégis inkább más főztjét ennéd, van néhány étterem és bisztró tippünk, sőt, a “hol mit érdemes enni?” kérdésre is tudunk válaszolni…

Mi szeretjük a jó kávét, ezért egy remek Gaggia kávéfőzőt helyeztünk el mindkét apartmanban (természetesen megtalálod a használati utasítást is).

A gyermekeknek kedveskedtünk egyedi, kézműves játék konyhával, imádni fogják :).

Itt  vásárolhatsz be!

Tisza-tó, Tiszafüred, szállás, Poroszlói Ökocentrum, Kerékpáros centrum, szállás.hu
Tisza-tó, Tiszafüred, szállás, Poroszlói Ökocentrum, Kerékpáros centrum, szállás.hu

AZ APARTMAN HÁLÓSZOBÁI

A hálószobákban kipihenheted magad a strandolás, kerékpározás, vízi sportok után. A ház legcsendesebb zuga az apartmanonként két hálószoba, 160×200-as ágyakkal (amelyek szükség szerint kétfelé választhatók), az egyszemélyes fotelággyal (mint pótágy), méretes gardrób szekrényekkel és nyitott pakoló polcokkal. Különösen büszkék vagyunk a hálószobai hengerelt falra, amely régi technikával, régi eszközökkel készült egy tiszafüredi mesterember által.

FÜRDŐSZOBA

Tágas, zuhanykabinos fürdőszoba. Törölköző természetesen jár, és hajszárítót is találsz. Ha a forró víznek termálvíz illata van, nem kell megijedni, ez ugyan sima csapvíz, de ebben a régióban olyan közel van a csapvizet adó réteghez a termálvíz, hogy valamennyire átveszi az illatát.

Tisza-tó, Tiszafüred, szállás, Poroszlói Ökocentrum, Kerékpáros centrum, szállás.hu